играта Го
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме
Uploading...
Please Wait!
Качи SGF-файл

Add file information below
Описание
Дата

Къде се продават атрибути за "го"?
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Къде се продават атрибути за "го"?

Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 18:06 #2378

• xaoc
  • Офлайн
  • Senior Boarder
  • Публикации: 65
След Учредителното събрание на първия в България клуб по "го" наех адвокат и входирах всички документи в съда. Чакайки решението, потърсих атрибути и затова посетих ул. Пирот, 18, но там има хотел-ресторант.
Та питам: "Къде може да се купят всички необходими неща за игра на "го"?".

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 18:17 #2379

• vankata96
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Публикации: 110
Ами имаше един китайски магазин на Пиротска 18.. Там има всичко за Го.. Поне аз така знам.. Иначе не съм ходил

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 18:58 #2380

• xaoc
  • Офлайн
  • Senior Boarder
А бе, човек, прочети какво съм написал първо.
Аз не вярвам на агенцията "Една жена каза" и затова днес лично отидох на улица "Пиротска", 18 (И ГО НАПИСАХ В ПРЕДНИЯ СИ ПОСТ). Там има хотел-ресторант. Няма китайски магазин.
Та питам - къде?

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 19:09 #2381

• vankata96
  • Офлайн
  • Expert Boarder
Аз казвам какво знам и това го знам от Г-н Байрактаров.. Така че...

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 19:09 #2382

• Bayraktarov
  • Офлайн
  • Administrator
  • Магистър Го
  • Публикации: 694

ул. Пиротска № 18 /вход от ул. Цар Самуил /
www.kitaiskistoki-lius.com/
Primum edere, deinde filosophari.

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 19:24 #2383

• xaoc
  • Офлайн
  • Senior Boarder
Е, мерси!
В понеделник ще отида и там. В дъжда днес следобед не съм вървял по "Самуил".
Но това означава само едно нещо - има ДВА адреса "Пиротска", 18 !!!!
Който желае, да се разходи по Пиротска и ще види, че номер 18 е хотел-ресторант!!!

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 02 Юли 2010 19:49 #2385

• Bayraktarov
  • Офлайн
  • Administrator
  • Магистър Го
Продавачките ги питайте там за играта вейци или уейци... Може и да не се разберете, затова просто се разходете из шандовете и вероятно ще откриете кутийки с камъни и турнирни дъски. Комплекти за го-моку (пет-в-линия) мисля, че също могат да свършат работа.
Успех!

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 05 Юли 2010 19:41 #2393

• xaoc
  • Офлайн
  • Senior Boarder
Взех си дъска за 20 лева и камъни за 15 лева (имаше и комплекти от 50 лева), ама се оказа, че са много малко - по около 100 камъка от цвят и ще трябва да си купувам втори комплект. Бахти мошениците са това китайците!
Нямаше нищо за игра на го-моку. Яд ме е, защото в съдебната регистрация съм включил и го-моку, като предмет на дейност на клуба. Някой да знае откъде мога да се впия в някакво го-моку?
Днес ми излезе и съдебната регистрация на клуба. Утре отивам да си вадя БУЛСТАТ-а и печата, а вдругиден съм в Министерството на правосъдието.

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 05 Юли 2010 20:04 #2394

• vankata96
  • Офлайн
  • Expert Boarder
Браво!!! Аз си мисля, че пуловете за Го , а и дъската стават за гомоку.. Успех с клуба!

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 05 Юли 2010 21:43 #2395

• archonix
  • Офлайн
  • Junior Boarder
  • Публикации: 26
Браво, много си бърз

Комплектът за Го става за гомоку.

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 07 Юли 2010 12:59 #2396

• Bayraktarov
  • Офлайн
  • Administrator
  • Магистър Го
Ще се радвам да публикуваме статия по случай откриването на вашия го-клуб.

Вчера попаднах в нета и на други опити за създаване на клубове.

Дискусия от март 2009 за създаване на клуб по Го във Форум на Факултетния Студентски Съвет на Биологически Факултет, СУ

И нещо по-прясно: Как може да се създаде нов клуб? Дискусия от форума на НБУ, започната от Карамфил (Ал. Иванов) на 12 май 2010.

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 12 Юли 2010 17:51 #2400

• lindross88
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 6
Включването на gomoku е нещо което ме радва играя всякакви логически игри но gomoku е любимата направихме няколко отборни онлайн турнира с най- добрите играчи участващи по световни първенства всяка държава си има отбор. Но фактите са че нищо не се прави,ше да се разбере и да се популяризира играта и трудно може без стимул да задържиш интереса дори върху тези който играят на добро ниво. Смятам че познавам и поддържам връзка с тези който играят на добро ниво тази игра 5,6 сме но има и други по сайтовете за тази игра смятам че са повече от тези който играят Го под каквато и да е форма. За мен ще е много радостна новина ако осъществите това което сте замислили това ще е начин да се развие играта както е в Полша Унгария Естония Чехия... начин да се видим един срещу друг а не само в интернет пространството
С уважение:Г.Георгиев

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 12 Юли 2010 18:34 #2401

• Bayraktarov
  • Офлайн
  • Administrator
  • Магистър Го
Георги, може да направим тука секция за го-моку. Кой ще пише статии?
Най-общо също има за логически игри във форума, но ако само за го-моку нещо да се направи, давай предложения и действай.

Докъде стигна клуба по "го", Хаос?

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 12 Юли 2010 20:36 #2402

• lindross88
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 6
Г-н Байрактаров много уважавам това което правехте с г-н Лазаров сега вие продължавате. Благодаря за предложението за секция го-моку и за образователни статии поръчал съм си книгите на най-добрия европеец в момента Attila Demján но все още не е излязла 2 част Introduction of Struggle of Black and White за статии писане не бих се справил добре. Другото не съм навътре в нещата но мнение за да имаме по- добро присъствие трябват първо сайтове като този образователни въвеждащи... но нещото което за мен винаги ме е впечатлявало в държавите който посочих в миналата статия места за игра удоволствие да бъдеш там турнири през месец ранглиста за мен това са добро начало за да бъдеш запален. Факт много от нещата ги има при вас но е хубаво ако има възможност да се прави така че логическите игри да са на колкото се може повече хора един вид хоби начин на разтоварване и за това ми допада идеята на Хаос за клуб място където знаеш отиваш и в дадено време се срещаш с хора с подобни интереси виждаш с турнири на какво ниво си. Сега с един приятел ни се играеше един срещу друг на живо а нямахме дъска и влязох знаейки че тук ще получа информация за Го дъска автоматично го-моку и видях дискусията ви))

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 12 Юли 2010 22:45 #2403

• xaoc
  • Офлайн
  • Senior Boarder
Bayraktarov написа:
Докъде стигна клуба по "го", Хаос?

Имаме вече: съдебна регистрация, БУЛСТАТ, печат, бланка, герб, членски карти.
Сега чакам да ми излезе регистрацията в Министерството на правосъдието (казаха - след две седмици) и тогава ще търся помещение от Община Пловдив, защото там е седалището на клуба.
Регистрирах клуба в съда за ВСИЧКИ видове игри, за да има повече желаещи - го, го-моку, бекгемън, белот, бридж, шахче, сантасе, ямб, покер и т. н.

Отг:Къде се продават атрибути за "го"? 13 Юли 2010 00:04 #2405

• archonix
  • Офлайн
  • Junior Boarder
  • Публикации: 26
Привет

Хаос, може ли да покажеш как изглежда герба на клуба?
Търсим лого за БГА и всякакви идеи са добре дошли.

Поздрави,
Християн
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.86 секунди

* * *