играта Го

По книжарниците:

Пустинния скорпион

Препоръчваме Ви:

Човекът, който обичаше Стивън Кинг

ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Афоризми

Only the dead have seen the end of war.
Plato


Само мъртвият е виждал края на войната.
Платон

* * *
 
Рожденият ден на AnimeS-bg.com
Публикации - Събитиен хоризонт
Автор: Боян Александров   
Петък, 03 Август 2012г. 15:35ч.

Go

По време на Седмия рожден ден на AnimeS-bg.com се проведоха демонстрации на играта Го. Събитието се проведе на 28 юли (събота) в Интерпред - София.

go

Събитието ще бъде разделено на 3 отделни зали с площ около 900 квадратни метра, като всяка от тях ще изиграе специална роля по време на рождения ден на AnimeS-bg.com. Нашата "инсталация" беше на входа на основната зала и на средата между всички зали, входа и бара. На  първата снимка - Маги обучава едни момчета от Виетнам, а Вера - едно момиченце на 7 г. Под магнитната дъска е пуснато анимето "Хикару но Го".

go

Програмата на събитието включваше: Презентация от Eastern Spirit на тема "Съвременната Япония"; Аниме презентация - 5 от най-добрите нови анимета за годината и 5 златни анимета подбрани от модераторите на AnimeS-bg.com; Косплей ревю; Награждаване на Miss и Mr AnimeS 2012; Томболи и аниме викторина; Гейм турнири и прочие.

go

Демото стана възможно благодарение на: Иван Иванов и Вера, Маги, Ники, Бисер и Катя, Любо, Боян. Събитието мина при достатъчен интерес и дано имаме нови привърженици на играта Го след проявата.

Боян Александров

 

Инфо: 7 години AnimeS-bg.com

 
 
* * *