играта Го

По книжарниците:

Пустинния скорпион

Препоръчваме Ви:

Човекът, който обичаше Стивън Кинг

ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Афоризми

If you look into your own heart, and you find nothing wrong there, what is there to worry about? What is there to fear?
Confucius


Ако погледнеш в сърцето си, и не намериш нищо лошо там, то за какво трябва да се тревожиш? Има ли от какво да те е страх?
Конфуций

* * *
 
Рожденият ден на AnimeS-bg.com
Публикации - Събитиен хоризонт
Автор: Боян Александров   
Петък, 03 Август 2012г. 15:35ч.

Go

По време на Седмия рожден ден на AnimeS-bg.com се проведоха демонстрации на играта Го. Събитието се проведе на 28 юли (събота) в Интерпред - София.

go

Събитието ще бъде разделено на 3 отделни зали с площ около 900 квадратни метра, като всяка от тях ще изиграе специална роля по време на рождения ден на AnimeS-bg.com. Нашата "инсталация" беше на входа на основната зала и на средата между всички зали, входа и бара. На  първата снимка - Маги обучава едни момчета от Виетнам, а Вера - едно момиченце на 7 г. Под магнитната дъска е пуснато анимето "Хикару но Го".

go

Програмата на събитието включваше: Презентация от Eastern Spirit на тема "Съвременната Япония"; Аниме презентация - 5 от най-добрите нови анимета за годината и 5 златни анимета подбрани от модераторите на AnimeS-bg.com; Косплей ревю; Награждаване на Miss и Mr AnimeS 2012; Томболи и аниме викторина; Гейм турнири и прочие.

go

Демото стана възможно благодарение на: Иван Иванов и Вера, Маги, Ники, Бисер и Катя, Любо, Боян. Събитието мина при достатъчен интерес и дано имаме нови привърженици на играта Го след проявата.

Боян Александров

 

Инфо: 7 години AnimeS-bg.com

 
 
* * *